Kiskalle töihin? Graafinen suunnittelija

Meillä on graafisen suunnittelijan paikka avoinna.
Lue lisää alta.

Kiskalle töihin? Graafinen suunnittelija

Meillä on graafisen suunnittelijan paikka avoinna.
Lue lisää alta.

Graafinen suunnittelija, Rovaniemi

 

Hakuaika päättyy: 6.9.2018.

 
Olet Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin sujuvasti hallitseva graafikko, innostunut, innostava ja huumorintajuinen tiimipelaaja, joka näkee jokaisessa toimeksiannossa tilaisuuden tehdä parasta jälkeä ikinä. Pidät vaikeiden konseptien työstämisestä yksinkertaiseksi designin avulla kadottamatta ydinviestiä matkalla päämäärään. Toteutat visuaaliset ideasi pikselintarkasti, mutta osaat myös organisoida työsi niin, ettei kenenkään tarvitse hengittää niskaasi.
 
Advertising Kioskilla saat hyödyntää monipuolisesti osaamistasi ja opit koko ajan uutta. Töitä tehdään monialaisessa kokeneessa tiimissä, joka tukee sinua työssäsi. Kokemus mainosalalta on etu, mutta ei välttämätöntä. Aikataulut ovat välillä kiireisiä, joten arvostamme kykyä huolelliseen työskentelyyn tiukkojen deadlinejen puitteissa. Opintojen suorittaminen työnteon ohella on mahdollista!
 
Työpiste sijaitsee pääkonttorissamme Rovaniemellä osoitteessa Pohjolankatu 4-6.
 
Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 6.9.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@adkioski.com. Laita sähköpostin otsikkokenttään Työhakemus / Graafinen suunnittelija Rovaniemi. Hakemukseen on liitettävä CV ja portfolio. Portfolio voi olla nettiosoite. Vastaamme kaikille hakijoille.