Polar Rengas julkisivu talvella
Mainostoimisto Advertising KioskiTyötLogon ja ilmeen uudistus sille paikalliselle rengasliikkeelle – Polar Rengas Oy
Mainostoimisto Advertising KioskiTyötLogon ja ilmeen uudistus sille paikalliselle rengasliikkeelle – Polar Rengas Oy
Mainostoimisto Advertising KioskiTyötLogon ja ilmeen uudistus sille paikalliselle rengasliikkeelle – Polar Rengas Oy

Polar Rengas Oy
Logon ja ilmeen uudistus sille paikalliselle rengasliikkeelle

Kun rovaniemeläinen autokorjaamo ja rengasliike Polar Rengas ryhtyi rakennuttamaan uusia toimitiloja, tuli aika päivittää myös yrityksen logo. Logon uudistaminen on aina haastava tehtävä – etenkin silloin, kun kyse on paikallisesta perheyrityksestä, jolla on uskollinen asiakaskunta.

Logon suunnittelu vaatii herkkää korvaa ja vahvaa näkemystä

Logo määrittele vahvasti paitsi yrityksen visuaalista ilmettä myös siihen liitettäviä mielikuvia. Halutaanko näyttää modernilta ja virtaviivaiselta, kodikkaalta ja pehmeältä, vai ylelliseltä ja arvokkaalta?

Logouudistuksessa suunnittelijalta vaaditaan herkkää korvaa ja vahvaa näkemystä. Uuden logon ja ilmeen tulee tuntua yritykselle omalta ja asiakkaille uudistuneelta, mutta tunnistettavalta – ja niihin pitää olla tyytyväinen vuosia eteenpäin.

Polar Renkaan logo rengaskuviollista taustaa vasten

Logouudistus päivitti ilmeen 2020-luvulle

Vanha logo oli leikkisä ja värit kirkkaita. Uudesta logosta toivottiin virtaviivaisempaa, selkeää ja modernia, mutta silti tunnistettavaa. Yrityksen nimessäkin oleva rengas saisi näkyä, mutta tyylikkään vähäeleisesti. Toiveissa oli myös värimaailman päivittäminen.

Lopputulokseen asiakas oli tyytyväinen. Sovelluksia on valomainoksesta käyntikorttiin ja av-mainonnassa hyödynnettävästä animaatiosta työvaatteisiin.

Polar Renkaan landing page läppärillä

Kiskan hyllyltä myös WordPress-verkkosivu ja WooCommerce verkkokauppa

Rengaskauppa on kilpailtu ala, jossa hintavertailu on suuressa roolissa ostopäätöksen teossa. Tietoa etsitään – kuten muidenkin tuotteiden kohdalla – enimmäkseen netistä. Renkaissa kokoja ja hintoja on valtavasti. Koko valikoiman tuominen ja varastotilanteen ajantasainen päivitys verkkosivuille on suuri työ. Miksipä ei samalla tekisi verkkokauppaa, joka tarjoaa asiakkaille tiedon lisäksi helpon tavan ostaa?

AutoFutur -integraatio pitää varastosaldon ajan tasalla

Jo ennen ilmeen uudistamista toteutetun Polar Renkaan verkkosivu-uudistuksen yhteydessä teimme siis WooCommerce – verkkokaupan, johon rakennettiin integraatio liikkeen käytössä olevaan AutoFutur -ohjelmistoon. Verkkokaupasta näkee reaaliaikaisesti renkaiden saatavuuden, ja esimerkiksi tarjousrenkaat voi ostaa saman tien omalta kotisohvalta. Rengastyötkin voi maksaa samalla istumalla. Verkkokaupassa voi tutustua myös Polar Renkaan koko vannevalikoimaan.

Itse verkkosivu on helppokäyttöinen WordPress-toteutus, jonka päivittäminen esimerkiksi uuteen ilmeeseen kävi helposti.

Yrittäjä renkaiden keskellä
Polar Renkaan uusien tilojen julkisivu talvella
Polar Renkaan kokosivuinen lehti-ilmoitus
Ilkka Väyrynen

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Ilkka Väyrynen

Toimitusjohtaja / AD
Puh. 0400 981 596
ilkka@adkioski.com

Ota yhteyttä!