Felicitas Mehiläinen desktop hero verkkosivut
Mainostoimisto Advertising KioskiTyötTeknisesti monipuolisia verkkosivuja – Mehiläinen
Mainostoimisto Advertising KioskiTyötTeknisesti monipuolisia verkkosivuja – Mehiläinen
Mainostoimisto Advertising KioskiTyötTeknisesti monipuolisia verkkosivuja – Mehiläinen

Mehiläinen
Teknisesti monipuolisia verkkosivuja

Mehiläisellä on 112 vuoden kokemus terveyspalvelujen tuottamisesta Suomessa. Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut Suomessa ja kansainvälisesti. Yhtiö panostaa digitalisaation mahdollisuuksiin kaikilla liiketoiminta-alueillaan. Olemme saaneet olla mukana toteuttamassa useita erilaisia verkkosivuratkaisuja ja niihin liittyviä oheispalveluja.

Mobiili sivu Felicitas Mehiläinen

Felicitas Mehiläinen

Felicitas Mehiläinen on Mehiläinen Oy:n liiketoimintayksikkö, joka tarjoaa vuosittain 3 000–3 500 hedelmöityshoitoa. Suunnittelimme ja toteutimme verkkopalvelun WordPress -alustalle ja olemme tehneet Felicitakselle useita kehitysprojekteja. Tilaajan kanssa on tiivis ja sulava yhteistyö. Mm. vuonna 2022 olemme tehneet täydelliset saavutettavuusasetukset sivuille jotta se vastaa nykyisiä saavutettavuusvaatimuksia.

BeeHealthy Mehiläinen tabletti etusivu

BeeHealthy

BeeHealthy on Mehiläinen Oy:n liiketoimintayksikkö, joka tuottaa terveydenhuollon ohjelmistopalveluita. BeeHealthy tarjoaa moduulipohjaisen, tuotemerkittömän ohjelmistopalvelun (SAAS) liiketoiminta-alustan potilaan matkan digitalisoimiseen.

Tilaajayksikön toiminta on kansainvälistä ja voimakkaasti kehittyvää. Toteutimme BeeHealthy verkkosivut myös wordpress -alustalle.

Sports Hospital Mehiläinen verkkosivut desktop

Mehiläinen Sports Hospital

Mehiläinen Sports Hospital on yksityinen tuki- ja liikuntaelinsairauksien diagnosointiin ja hoitoon erikoistunut sairaala. Toteutimme sivuston erittäin nopealla aikataululla Mehiläiselle jotta kansainvälinen myynti saatiin alkamaan suunnitelmien mukaisesti.

Mehiläinen Länsi-Pohja etusivu tabletti

Mehiläinen Länsi-Pohja

Mehiläinen Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri tarjoaa sote-palveluita noin 63 000 asukkaalle. Suunnittelimme ja toteutimme verkkopalvelun vuonna 2018. Tilaajaorganisaation toiminta on laaja-alaista, joka piti sisäistää lyhyen toimitusajan puitteissa. Täytimme projektille asetetut tavoitteet erittäin hyvin haastavasta aikataulusta huolimatta. Tämän jälkeen olemme tehneet Länsi-Pohjalle ylläpitoa ja useita kehitysprojekteja.

Ilkka Väyrynen

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Ilkka Väyrynen

Toimitusjohtaja / AD
Puh. 0400 981 596
ilkka@adkioski.com

Ota yhteyttä!