Mainostoimisto Advertising KioskiTyötVahvalla tarinalla brändi kirkkaammaksi – Haawe Boutique Apart Hotel
Mainostoimisto Advertising KioskiTyötVahvalla tarinalla brändi kirkkaammaksi – Haawe Boutique Apart Hotel
Mainostoimisto Advertising KioskiTyötVahvalla tarinalla brändi kirkkaammaksi – Haawe Boutique Apart Hotel

Haawe Boutique Apart Hotel
Vahvalla tarinalla brändi kirkkaammaksi

Haawe Boutique Apart Hotel on Rovaniemen keskustassa sijaitseva kiinnostava pieni hotelli, jolla on paljon annettavaa etenkin designin ystäville. Hillitty ja linjakas logo ja taidokkaasti kuvatut, tyylikkäät huoneet eivät kuitenkaan houkutelleet asiakkaita – eivät verkkosivuille eivätkä itse hotelliin. Niinpä Haaweesta otettiin yhteyttä Kioskiin ongelman ratkaisemiseksi.

Haawemaisia näkökulmia Rovaniemen kokemiseen

Vierailu Haaween verkkosivuille paljasti, mistä oli kysymys. Sivulla oli teknisiä ongelmia ja sen tekstisisältö oli huonolaatuista ja niukkaa sekä hakukoneelle että hotellia etsivälle asiakkaalle. Itse hotellia oli vaikea sijoittaa verkkosivujen perusteella Rovaniemelle, Lappiin tai edes Suomeen. Hotellin brändäyksessä oli keskitytty vain huoneiden tyylikkääseen sisustukseen, vaikka sillä oli lisäksi todella moniulotteinen ja kiinnostava tarina. Tarinaa hyödyntämällä saataisiin Haaween brändiin rutkasti lisää tarttumapintaa.

Määrittelimme Haaween tarinalle kolme ulottuvuutta, joista jokainen tuo omanlaisensa näkökulman Rovaniemen kokemiseen: lappilainen luonto, viimeistelty design ja Haaween rakennuksen merkitys kaupunkikuvassa. Muotoilimme näiden elementtien ympärille Haaween uuden ydinviestin ja hankimme laadukasta, aitoa kuvamateriaalia tukemaan tarinaa. Työmme jatkui visuaalisen ilmeen määrittelyllä, jonka valmistuttua teimme uudelleen kaiken markkinointimateriaalin verkkosivuista lähtien.

Haawe verkkosivut ja näkymä Revontuli-huoneesta
Vaikka Haaween viesti muuttui brändin kirkastamisen yhteydessä, viimeistelty design on edelleen vahvasti osa sitä. Tyylikkäät huonekuvat sopivat hyvin myös uuteen viestiin.

Runsaasti sisältöä verkkoon…

Myynnin kannalta kriittisimmät materiaalit olivat verkkosivu ja some-kanavat. Sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan alkoi heti, kun uusi ydinviesti oli hyväksytty. Verkkosivut toteutettiin kahdessa vaiheessa: ensin korjasimme suurimmat ongelmat ja sitten keskityimme sisällöntuotantoon. Koska tavoitteenamme oli mahdollisimman hyvin optimoidut sivut, tuotimme niille runsaasti Rovaniemelle matkustamista suunnittelevalle hyödyllistä ja kiinnostavaa, Haaweeseen liittyvää   sisältöä. Ilman moniulotteista tarinaa se olisi ollut varsin haastava tehtävä 14 huoneen aparthotellin kohdalla. Haaween tarina linkittää sen luontevasti Rovaniemen historiaan ja nähtävyyksiin, suomalaiseen designiin ja lappilaiseen luontoon – matkailijoita kiinnostaviin asioihin, joihin liittyvillä sanoilla tehdään hakuja matkaa suunniteltaessa.

Haawe verkkosivut ja luonnonilmiöstä innoituksen saanut Jää-huone
Huoneiden sisustusta innoittaneista luonnonilmiöistä tuotettiin verkkosivuille sisältöä, joka antaa sivulla vierailevalle elämyksen lisäksi tietoa aktiviteeteista ja olosuhteista Rovaniemellä eri vuodenaikoina.
Haawe verkkosivut historia-aikajana responsiivisuus
Haaween rakennus on nähnyt Rovaniemen kehittyvän kylästä kaupungiksi. Sen tarina kiinnostaa matkailijoiden lisäksi myös kaupunkilaisia.
Haawe verkkosivut historia-aikajana puhelimessa
Haawe verkkosivut historia-aikajana puhelimessa

…printtiä unohtamatta

Verkkoon tuotettua runsasta ja laadukasta sisältöä on voinut hyödyntää monipuolisesti. Se on auttanut somesisällön suunnittelussa, ja on antanut ideoita myös palvelujen kehittämiseen. Tarvetta on ollut myös tyylikkäille ja informatiivisille painotuotteille. Rovaniemellä käy runsaasti mediaryhmiä, jolle haluttiin tuottaa painettava press kit Haaweesta ja sen tarinasta. Messukäyttöön olemme tuottaneet designhotellille sopivan esitteen, joka myös tuo vahvasti esille Haawemaisen näkökulman Rovaniemeen, sekä postikortti handoutit huoneiden teemoja kuvaavista upeista luontokuvista.

Haaween messuesitteen kansi vangitsee katseen
Messuesitteen kaksiosainen kansi houkuttelee kääntämään sivua
Haawe messuesitteen sisäsivut

Hotellikirjalla oli Haaween kohdalla kaksi roolia: sen tuli sisältää huoneissa sijaitsevien laitteiden käyttöohjeet ja tärkeimmät vieraiden tarvitsemat tiedot, mutta toimia myös tyylikkäänä coffee table-kirjana joka sopisi huoneiden sisustukseen.

Haaween hotellikirjan ulkonäkö on tyylikkäisiin huoneisiin sopiva
Hotellikirja sisältää paljon tietoa ja kaunista katseltavaa.
Haawe press kit
Press kit tarjoaa median edustajille tietoa hotellin erityispiirteistä ja palveluista.
Haawe press kit aukeama
Haaween jokaisella huoneella on personoitu greeting card
Haaween sisäänkirjautuminen on automaattinen ja ovissa on koodilla avautuvat sähkölukot, joten vieraat eivät välttämättä tapaa ketään saapuessaan. Siksi suunnittelimme Haaweelle tyylikkäät kortit, joilla voi jättää tervetulotoivotuksen huoneeseen.
Ilkka Väyrynen

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Ilkka Väyrynen

Toimitusjohtaja / AD
Puh. 0400 981 596
ilkka@adkioski.com

Ota yhteyttä!