Ammattimaiset Kotisivut yritykselle WordPressillä

Designia ja käytettävyyttä Advertising Kioskilta

WordPress verkkosuunnittelu- ja kehitystoimisto

Verkkosivut ovat yrityksesi digitaalinen käyntikortti ja usein ensimmäinen paikka, josta potentiaaliset asiakkaat saavat tietoa yrityksestäsi. Hyvät kotisivut ovat siis elintärkeät, kun haluat erottua kilpailijoistasi ja kasvattaa liiketoimintaasi.

Ensimmäinen asia, josta vierailijat muodostavat mielipiteen tultuaan sivustollesi, ei ole yksittäinen kuva, referenssit, logot tai tiimin esittely. Vaikka ne ovat verkkosivustosi tärkeitä elementtejä, vierailija arvioi niitä myöhemmin. Aivan ensimmäisenä vierailijat arvioivat kokonaisuutta: näyttääkö verkkosivustosi ammattimaiselta ja luotettavalta?

Uskottavan ensivaikutelman luot verkkosivustosi ammattimaisella ulkoasulla

Suurimmalle osalle ihmisistä yrityksen uskottavuus perustuu verkkosivuston ulkoasuun.

Kun potentiaalinen asiakas tai yhteistyökumppani löytää yrityksesi ensimmäistä kertaa, haluat antaa hyvän ensivaikutelman – siihen et nimittäin saa toista mahdollisuutta. Vierailija arvioi sekunnin murto-osassa miltä verkkosivustosi hänestä vaikuttaa. Samalla hän päättää, haluaako tehdä kauppaa tai yhteistyötä kanssasi.

Suurin osa ensivaikutelmista tulee sivustosi suunnittelusta: visuaalisuudesta, rakenteen ja sisältöjen selkeydestä sekä käyttäjäystävällisyydestä. Suunnittelu vaikuttaa kaikkeen toimintaasi verkossa verkkosivuston liikenteestä myyntiin. Jos verkkosivustosi on sekava ja epäjohdonmukainen, voi vierailija päätellä, että yritykseesi pätevät samat määreet. Jos hyvä ja hyödyllinen tuotteesi tai palvelusi esitellään ilmeeltään ja toiminnoiltaan vanhentuneella, epäammattimaisen näköisellä verkkosivustolla, voit tulla karsituksi uskottavien yritysten listalta ennen kuin olet edes päässyt kertomaan tuotteestasi tai palvelustasi.

Laadukas suunnittelu varmistaa verkkosivullesi paremman käyttäjäkokemuksen

Modernilla, ammattimaisella web-suunnittelulla varmistat hyvän ensivaikutelman lisäksi paremman käyttäjäkokemuksen, jossa loistavaan designiin yhdistyy erinomainen toimivuus. Laadukkaasti suunniteltu verkkosivusto on paitsi visuaalisesti houkutteleva, myös teknisesti vakaa ja turvallinen, sekä helppo navigoida kaikenlaisille käyttäjille. Sivusto kuvastaa brändiäsi, tarjoaa vierailijalle sujuvan käyttäjäkokemuksen ja mahdollistaa positiivisen vuorovaikutuksen yrityksesi kanssa heti ensi kosketuksesta.

Latausaika vaikuttaa verkkosivusi menestykseen

Käyttäjäkokemuksen vaikuttavat mm. selkeä ja organisoitu navigointi, visuaalisten ominaisuuksien lisääminen tekstin jäsentämiseksi ja sivuston nopea latausaika. Jos sivun latautumiseen kuluu enemmän kuin kaksi sekuntia, voit menettää lähes puolet potentiaalisista vierailijoista. Lataussekuntien lisääntyessä poistumisprosentti kasvaa, ja samalla sijoitus hakukoneiden tuloksissa heikkenee. Hitaasti latautuva sivu vähentää myös asiakastyytyväisyyttä. Jos sivu odotuttaa aukeamistaan tai verkkokaupan toiminta töksähtelee, voi jo saavutettu asiakas nostaa kytkintä ja etsiytyä kilpailijan sujuvammin palvelevan sivuston äärelle.

Optimointi varmistaa sivuston löydettävyyden

Kotisivujen hakukoneoptimointi on tärkeä osa niiden suunnittelua. Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sivujen suunnittelua niin, että hakukoneet arvioivat ne hyödyllisiksi käyttäjille ja nostavat ne mahdollisimman korkealle listatessaan hakutuloksia. Hakukoneoptimoinnissa kiinnitetään huomiota muun muassa sivujen rakenteeseen, avainsanojen käyttöön, metatietoihin sekä sisäisiin ja ulkoisiin linkityksiin.

Tekniseen optimointiin kuuluu mm. edellä mainittu latausaika ja sisällön optimointia on esimerkiksi aiheeseen liittyvien avainsanojen käyttö tekstisisällössä. WordPress-julkaisujärjestelmän sisäänrakennettu hakukoneoptimointi-toiminto sekä erilaiset laajennukset mahdollistavat sivujen hakukonenäkyvyyden parantamisen ja sitä kautta potentiaalisten asiakkaiden paremman tavoittamisen.

Sisällön optimoimisessa ajan tasalla oleva verkkokirjoittaja on kullanarvoinen. Hän osaa käyttää brändiisi istuvalla tavalla ja luontevissa asiayhteyksissä avainsanoja, joita potentiaaliset asiakkaat käyttävät etsiessään yrityksesi tuotteita tai palveluita.

Helposti hallittavat verkkosivut säästävät aikaa ja rahaa

Verkkosivun toimivuus tulee olla erinomaista sekä vierailijan että sisällöntuotannon näkökulmasta. Kun pohjana on hyvä sisällönhallintajärjestelmä, nämä kaksi on helppoa saada kulkemaan käsi kädessä. Advertising Kioski käyttää verkkosivutuotannoissa räätälöimäänsä WordPress-pohjaa. WordPress on yksi maailman suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä ja sitä käytetään laajalti erilaisiin kotisivujen ja verkkokauppojen luomiseen. WordPressin suosio perustuu sen helppokäyttöisyyteen ja laajaan valikoimaan teemoja ja laajennuksia, joiden avulla voimme luoda toimivat ja tarkoituksenmukaiset verkkosivut eri kokoisille yrityksille ja erilaisiin tarkoituksiin. Kun kotisivujen toiminnot on suunniteltu ennakoivasti, sisällön syöttäminen ja pienet muokkaukset onnistuvat hyvin myös asiakkaalta.

Advertising Kioski suunnittelee ja toteuttaa verkkosivut yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin

Meillä on asiantuntemusta luoda räätälöityjä WordPress-sivuja, jotka on tehty yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin. Tämä tarkoittaa, että verkkosivusto sopii täydellisesti yhteen brändinne, sen viestinnän ja sen yleisen liiketoimintastrategian kanssa. Sivusto on visuaalisesti houkutteleva, informatiivinen ja helppokäyttöinen. Yrityksen tavoitteiden ja asiakkaiden tarpeiden mukainen sisältö on myös avainasemassa sivuston onnistumisessa.

Advertising Kioskilta myös verkkosivujen ylläpitopalvelu

Laadukkaan WordPress-sivun luominen on vain ensimmäinen askel. Jatkuva ylläpito ja tuki ovat ratkaisevan tärkeitä sen varmistamiseksi, että verkkosivusto toimii edelleen hyvin ajan mittaan, ja asiakkaat löytävät sinne aina uudelleen. Tarjoamme jatkuvaa tukea ja ylläpitopalveluja, jotta sivut pysyvät ajan tasalla, turvallisena ja parhaalla mahdollisella tavalla toimivana.

Ilkka Väyrynen

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Ilkka Väyrynen

Toimitusjohtaja / AD
Puh. 0400 981 596
ilkka@adkioski.com

Ota yhteyttä!