Kuvauspalvelut
Monipuolisilla kuvauspalveluilla loppusilaus brändi-ilmeelle

Logon, värien ja fonttien lisäksi brändi-ilmettä määrittävät myös yrityksen viestintämateriaaleissa käyttämät valokuvat. Varsikin yksilöllisyyttä, aitoutta ja paikallisuutta keskeisenä pitävillä yrityksillä geneeriset kuvapankkikuvat nakertavat uskottavuutta. Brändin mukaisten kuvien tuottaminen onkin näiden yritysten kohdalla varsin hyvä sijoitus. Oli kyse sitten henkilö-, tuote- tai imagokuvauksista, Kioski palvelee asiakkaitaan tässäkin asiassa. Meiltä löytyy osaava kuvaaja omasta takaa, ja tarpeen mukaan vahvistamme joukkoamme yhteistyökumppaneilla. Kuvankäsittelijämme saavat tuotetuista kuvista enemmän irti – ja tarvittaessa luovat vaikka talven kesän keskelle.

Siida landing page kuva

Ajantasaiset kuvat verkkosivuille – Saamelaismuseo ja Pohjois-Lapin luontokeskus Siida

Kun saimme toimeksiannon tehdä verkkosivut Pohjois-Lapin suosituimmalle käyntikohteelle, oli vastassa tuttu pulma: kuvamateriaali oli vanhentunutta eikä nykyaikaisten verkkosivujen laatuvaatimusten mukaisia kuvia ollut juuri lainkaan. Toteutimme tähän tarpeeseen Siidassa kuvaukset osana projektia.

Teimme suunnitelman kuvattavista aiheista yhdessä asiakkaan kanssa sen perusteella, mitkä olivat kriittisimpiä verkkosivujen toteuttamisen kannalta. Tärkeimmät aiheet olivat etusivulle sijoitettava pääkuva, sekä toiminnalliset kuvat, joissa kävijät tutustuvat Siidan sisältöihin.

Siidan henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi
Siidassa asiakas pääsee kosketuksiin saamelaisen kulttuurin kanssa
Siidasta löytyy paljon nähtävää

Brändikuvasta maailmankuulu – Arctic TreeHouse Hotel

Toisinaan ollaan tilanteessa, jossa pitäisi saada markkinointia varten kuva kohteesta, jota ei itse asiassa ole vielä edes olemassa. Tällainen tilanne oli Arctic TreeHouse Hotelilla syksyllä 2016: hotelli valmistuisi vasta seuraavan vuoden marraskuussa, mutta markkinoinnin pitäisi jo käynnistyä täydellä teholla. Koska kyseessä oli matkailuala, jolla kuvamateriaalin merkitys korostuu vielä muita aloja voimakkaammin, ja täysin uudenlainen hotellikonsepti, tulisi markkinoinnin pääkuvan olla säväyttävä ja luoda vahvoja mielikuvia.

Onneksi hotellin majoitusyksiköistä oli rakennettu prototyypit, jotka kuvaamalla saatiin aito kuva lähtökohdaksi pääkuvan rakentamiseen. Prototyyppi kuvattiin ja sen ympärillä oleva maisema muokattiin vastaamaan ympäristöä, johon valmiit hotellin majoitusyksiköt sijoittuisivat. Hotellin arkkitehtuuri oli suunniteltu ihanteelliseksi revontulten ja muiden taivaan ilmiöiden katseluun, joten markkinoinnin pääkuvassa näkyvät myös revontulet. Lopputulos oli erittäin onnistunut, ja auttoi rakentamaan hotellista ilmiön. Hotellilla vieraillut Italian Vouguen päätoimittaja kutsuikin kuvaa nimellä ”the world famous picture”. Markkinoinnin pääkuvan lisäksi olemme tuottaneet paljon kuvamateriaalia hotellin verkkosivuille.

Arctic TreeHouse Hotel ja lämmin tunnelma
Arctic TreeHouse Hotel brändikuva
Arctic TreeHouse Hotel design ja mukavuus
Arctic TreeHouse Hotel ympäristö kesällä
Arcitc TreeHouse Hotel mökin seinän tekstuuria
Kursulainen ruisleipä pöydällä

Tuotekuvaukset klassikkoleiville – Kursulainen

Saimme vuonna 2017 toteuttaa rakastetun itälappilaisen leipomon, Kursulaisen, verkkosivut. Koska Kursulaisella on uskollisia, säännöllisesti tuotteita eri puolille Suomea tilaavia faneja, rakennettiin sivut saman tien verkkokaupaksi. Tuotteiden esillepanoon tuli siis panostaa: kaupan tuli myydä tehokkaasti ja toisaalta kunnioittaa asiakkaiden erityistä suhdetta tuotteisiin.

Tuotekuvauksia Kursulainen ei ollut koskaan toteuttanut, eikä perinteisillä sallalaisilla resepteillä valmistetuista ohrarieskoista, ruisrouheleivistä ja kampanisuista -ylläri ylläri – löytynyt kuvia kuvapankeista. Päätimme kuvata saman tien kaikki Kursulaisen tuotteet brändiin sopivalla tavalla. Rakensimme kuviin perinnetuotteelle sopivan, lämpimän ja nostalgisen tunnelman. Somisteissa käytettiin tehokeinona brändivärejä. Vaikka kuvia katsoessa sitä ei uskoisi, kuvaukset toteutettiin toimistomme studiossa varsin kaukana leivinuunin lämmöstä. Brändi-ilmeen mukaiset tuotekuvat loivat yhtenäisen ja vahvan ilmeen verkkosivuille, ja niitä on helppo käyttää kaikessa markkinoinnissa.

Kursulainen ruisleipä ja nokare voita leivällä
Kursulainen rieska voileipä pöydällä
Kursulainen patonki liinaan käärittynä pöydällä vesilasin vieressä
Kokoelma pullaa pöydällä
Ilkka Väyrynen

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Ilkka Väyrynen

Toimitusjohtaja / AD
Puh. 0400 981 596
ilkka@adkioski.com

Ota yhteyttä!