Graafinen suunnittelija, etsimme sinua luomaan makeita ideoita ja visuaalista karkkia!

Olet Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin sujuvasti hallitseva graafinen suunnittelija, innostunut, innostava ja huumorintajuinen tiimipelaaja, joka näkee jokaisessa toimeksiannossa tilaisuuden tehdä parasta jälkeä ikinä.

Pidät vaikeiden konseptien työstämisestä yksinkertaiseksi designin avulla kadottamatta ydinviestiä matkalla päämäärään. Toteutat visuaaliset ideasi pikselintarkasti, mutta osaat myös organisoida työsi niin, ettei kenenkään tarvitse hengittää niskaasi.

Eduksi katsotaan verkkosivujen suunnittelu (Sketch) ja videoeditointiosaaminen (Premiere ja After Effects)

Advertising Kioskilla saat hyödyntää monipuolisesti osaamistasi ja opit koko ajan uutta. Töitä tehdään monialaisessa kokeneessa tiimissä, joka tukee sinua työssäsi. Kokemus mainosalalta on etu, mutta ei välttämätöntä. Aikataulut ovat välillä kiireisiä, joten arvostamme kykyä huolelliseen työskentelyyn tiukkojen deadlinejen puitteissa.

Työkielemme on suomi. Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään su 24.10.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@adkioski.com. Lisätietoja tarvittaessa sähköpostista: info@adkioski.com. Laita sähköpostin otsikkokenttään Työhakemus / Graafinen suunnittelija. Hakemukseen on liitettävä CV ja portfolio. Portfolio voi olla nettiosoite. Vastaamme kaikille hakijoille. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.