Kioskin hyllyltä kattavat mainostoimisto- ja markkinointiviestintäpalvelut

Olisiko tarvetta vetoaville verkkosivuille tai timanttiselle digimarkkinoinnille? Kaipaako brändi kirkastusta tai visuaalinen ilme viilausta? Vai maistuisivatko makeat ideat tuotekehityksen tueksi tai koko markkinointiviestinnän uudistamiseksi? Perehdy palveluvalikoimaamme ja tapaamme toimia!

Brändin luominen ja kehittäminen

Joskus markkinoinnin suunnittelussa käy kuin karkkihyllyllä: et enää tiedä ottaako suklaata vai lakua, kun vaihtoehtoja on niin paljon. Oikea suunta on helpompi valita, kun pohjatyöt on tehty kunnolla. Brändin luomiseen ja kehittämiseen kannattaa siis varata resursseja, niin säästetään aikaa, vaivaa ja rahaa jatkossa – ja varmistetaan, että yritys tai tuote näyttää ja kuulostaa joka suunnasta juuri niin herkulliselta kuin se on.

Alusta asti huolella rakennettu, yhtenäinen brändi-ilme auttaa yritystä menestymään. Toisinaan brändin kirkastamiseksi on hyvä muotoilla ydinviestiä ja kehittää visuaalista ilmettä. Joskus toiminta muuttuu vuosien vieriessä niin, että on aika tehdä kokonaisvaltainen brändiuudistus, jossa kaikki muuttui nimeä myöten.

 • Brändäys ja brändin kirkastaminen
  (ml. nimisuunnittelu, ydinviesti, logo ja slogan)
 • Palvelumuotoilu
 • Markkinointistrategia
 • Markkinointisuunnitelma
 • Sosiaalisen median strategia ja suunnitelma

Digitaalinen markkinointi

Advertising Kioskin virtuaalisten karkkien valikoimasta löytyy kaikkea, mitä digitaaliseen markkinointiin ja viestintään tarvitaan. Varmistamme, että sivunne paitsi toimivat myös näkyvät ja löytyvät potentiaalisille asiakkaillenne, vaikka he eivät teitä erityisesti osaisi etsiäkään. Verkkokauppojenkin rakentaminen onnistuu meiltä, ja osaamiseemme verkkopuolella luottavat myös suuret kansallisesti toimivat yritykset.

Matkailuyrityksille sosiaalinen media on yhä tärkeämpi kanava asiakkaiden tavoittamiseen ympäri maailmaa. Johdonmukaisen sosiaalisen median hyödyntämisen tuloksena myös paikalliset toimijat voivat saada edullisesti näkyvyyttä kampanjoilleen ja vahvistaa samalla asiakasuskollisuutta.

Teksti- ja sisältösuunnittelu

Onko teillä tärkeä tarina kerrottavana? Muotoilemme sen tyyliinne ja tavoitteisiinne sopivaksi ja tuomme sen tarjolle tavalla, joka vie kohdeyleisön kielen mennessään. Tuemme asiakkaita sisällön suunnittelussa ja tuotamme toimeksiannosta sisältöä kaikkiin mahdollisiin kanaviin.

Olemme suunnitelleet asiantuntijoiden tuottaman sisällön pohjalta selkeän rakenteen sekä asiakaslähtöiset ja hakukoneystävälliset tekstit verkkosivuille. Joskus esitteeseen suunnitellusta sisältöideasta voi tulla koko mainonnan konsepti, jota on käytetty menestyksekkäästi jo vuosia eri markkinointimateriaaleissa

 • Esitteet ja julkaisut
 • Raportit
 • Luova sisällöntuotanto eri alustoille
 • Mainonnan konseptit

Visuaalinen viestintä

Advertising Kioskin visuaalinen karkki antaa selkeän ja tunnistettavan ilmeen yrityksellesi, tuotteellesi tai palvelullesi. Sen avulla on helppoa erottautua kilpailijoista missä tahansa ympäristössä. Graafisen suunnittelun lisäksi Kiskan valikoimiin kuuluvat mm. brändikuvaukset, mainosvideot ja yritysesittelyvideot.

Kilpailulla alalla vahva visuaalinen ilme, johon liittyy tarina, tukee erottautumista. Erottuva visuaalisuus voi auttaa myös julkisorganisaatiota saavuttamaan tavoitteitaan. Kuvien merkitys brändin tunnistettavuuden rakentamisessa on suuri. Kuvauspalveluja meiltä saa monipuolisesti tarpeen mukaan, tuotekuvista mainos- ja esittelyvideoihin.

 • Graafinen suunnittelu: painotuotteet, verkkosivut, pakkaussuunnittelu, messuosastot
 • Visuaaliset ilmeet
 • Esittelyvideot ja mainosvideot
 • Kuvauspalvelut, kuvien käsittely ja kuvitukset

Näin toimimme eli kuinka karkkipussi kootaan

Kun Advertising Kioskilla tartutaan toimeen, valitsemme ensimmäiseksi juuri sinun projektiisi sopivat henkilöt monialaisesta tiimistämme. Onnistumiseen tarvitaan suunnittelijoiden lisäksi myös osaavaa projektipäällikköä, jonka tehtävänä on hoitaa asiakassuhdetta, huolehtia aikataulujen pitävyydestä ja pitää langat käsissä vauhdikkaissa ja mutkikkaissakin tilanteissa.

1. Haasteen kartoitus

1. Haasteen kartoitus

1. Haasteen kartoitus

Kiskalla ei hutkita summanmutikassa. Suunnittelutyön pohjana on aina asiakkaan tieto tuotteestaan, toimialastaan ja tavoitteistaan, jonka tueksi tuomme oman osaamisemme. Istumme siis aina ensin alas yhdessä asiakkaan kanssa vaihtamaan näkemyksiä. Näin varmistamme, että lähdemme liikkeelle oikeaan suuntaan.

2. Suunnittelutyö

2. Suunnittelutyö

2. Suunnittelutyö

Sitten alkaa tarkka taustatyö ja luova irrottelu, jota myös suunnitteluksi kutsutaan. Tavoitteena on miettiä aina useampi kuin yksi ratkaisu käsillä olevaan haasteeseen. Erilaisten näkemysten rinnastaminen ja törmäyttäminen johtaa usein uusiin oivalluksiin ja entistä makeampiin ideoihin.

3. Ratkaisuehdotukset ja viimeistely

3. Ratkaisuehdotukset ja viimeistely

3. Ratkaisuehdotukset ja viimeistely

Kun jäljellä ovat potentiaalisimmat vaihtoehdot, esittelemme ne asiakkaalle. Presentaatiopalaverissa puntaroimme yhdessä asiakkaan kanssa vaihtoehtoja eri näkökulmista. Usein asiakas tekee valintansa jo palaverin kuluessa, ja viimeistelemme sen asiakkaan kommenttien perusteella. Viimeistelyn jälkeen suunnittelumme tulos – oli se sitten verkkosivu, somemarkkinointisuunnitelma tai yritysilme – siirtyy asiakkaan käyttöön.

4. Jatkotyöt, seuranta ja raportointi

4. Jatkotyöt, seuranta ja raportointi

4. Jatkotyöt, seuranta ja raportointi

Työmme ei useinkaan lopu valmiin tuotteen luovuttamiseen asiakkaalle, vaan jatkuu esimerkiksi verkkosivujen ylläpitona, somemarkkinoinnin tulosten seuraamisena ja suunnitellun ilmeen soveltamisena. Toimenpiteiden tuloksellisuus näkyy esimerkiksi brändäyksen kohdalla 1-2 vuoden aikajänteellä liikevaihdon kasvuna, yksittäisen somekampanjan aiheuttamat myyntipiikit ja paremmin näkyvien ja toimivien nettisivujen vaikutus asiakasvirtaan nopeammin. Mainostoimistolta ei kannata pimittää onnistumisia hintojen nousun pelossa. Kun tiedämme mikä toimii, onnistumme paremmin myös jatkossa.