Referenssit eli maistiaisia Advertising Kioskin hyllyltä

Yritysten markkinointiviestinnän tarpeet ovat moninaisia yritysilmeen suunnittelusta brändin vahvistamiseen ja kirkastamiseen, perinteisistä printtituotteista sosiaalisen median monipuoliseen hyödyntämiseen sekä verkkosivujen suunnitteluun ja tuotantoon. Työnäytteistämme löydät esimerkkejä muun muassa niistä – ja myös tietoa siitä, miten työmme ovat auttaneet asiakkaitamme menestymään.

Onnistunut, yhtenäinen brändi-ilme tukee menestystä

Arctic TreeHouse Hotel

Kun aloitimme työmme Arctic TreeHouse Hotelin parissa, saimme käsiimme kunnon haasteen: Arctic TreeHouse Hotel halusi vuoden kuluessa avaamisesta olla yhtä tunnettu maailmanlaajuisesti kuin suurimmat kilpailijansa. Siitä piti siis luoda ilmiö.

Lue lisää!

Kotisivut matkailuyritykselle

Wild Nordic

Suomalainen Lomarengas-konserniin kuuluva Wild Nordic tarjoaa majoitusta ja aktiviteetteja yksilömatkailijoille ja ryhmille ympäri vuoden monessa eri kohteessa. Aikaisemmin tärkein asiakasryhmä olivat ulkomaiset matkanjärjestäjät, mutta kotimaiset ja ulkomaiset yksilömatkailijat kasvattavat osuuttaan.

Lue lisää!

Verkkosivusto Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle

Päijät-Sote

Sote-uudistus on suuri ponnistus sekä palvelujen tuottajille ja järjestäjille että viestinnälle. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä PHHKY tarvitsi Advertising Kioskin apua, kun se ryhtyi muotoilemaan verkkosivustoaan soteuudistuksen mukaiseksi Päijät-Sote-asiakaspalvelubrändin alle.

Lue lisää!

Teknisesti monipuolisia verkkosivuja

Mehiläinen

Mehiläisellä on 112 vuoden kokemus terveyspalvelujen tuottamisesta Suomessa. Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut Suomessa ja kansainvälisesti. Yhtiö panostaa digitalisaation mahdollisuuksiin kaikilla liiketoiminta-alueillaan. Olemme saaneet olla mukana toteuttamassa useita erilaisia verkkosivuratkaisuja ja niihin liittyviä oheispalveluja.

Lue lisää!

Logon ja ilmeen uudistus sille paikalliselle rengasliikkeelle

Polar Rengas Oy

Kun rovaniemeläinen autokorjaamo ja rengasliike Polar Rengas ryhtyi rakennuttamaan uusia toimitiloja, tuli aika päivittää myös yrityksen logo. Logon uudistaminen on aina haastava tehtävä – etenkin silloin, kun kyse on paikallisesta perheyrityksestä, jolla on uskollinen asiakaskunta.

Lue lisää!

Paikallisliikenteen brändiuudistus juoksutti porot kaduille

Rovaniemen kaupunki

Suunnittelimme Rovaniemen paikallisliikennepalvelulle yhtenäisen, helposti tunnistettavan ja erottuvan ilmeen, jossa näkyy kaupungin pohjoinen identiteetti. Ilme on herättänyt paljon positiivista huomiota sekä kaupunkilaisten että kaupungissa vierailevien keskuudessa. Vaikka paikallisliikenteen ilme on selkeästi oma kokonaisuutensa, on se suunniteltu sopimaan yhteen Rovaniemen kaupungin viestinnän ilmeen kanssa.

Lue lisää!

Teknisesti monipuoliset verkkosivut säästävät hermoja ja kestävät kehitystä

Niemelän auto

Kun Niemelän Auton verkkosivujen pienetkin päivitykset aiheuttivat harmaita hiuksia, pyydettiin kiskalaiset apuun. Uusilta verkkosivuilta haluttiin laatua niin toimivuudelta kuin ilmeeltäkin – perheyrityksen pitkää historiaa unohtamatta. Suositun WordPress-julkaisujärjestelmän ja onnistuneen integroinnin avulla sivut muuttuivat rasittavista rakastettaviksi.

Lue lisää!

Verkkokaupalla perheleipomo digiaikaan

Kursulainen

Kursulaisen leipomon tuotteilla on lähes kulttistatus entisten ja nykyisten lappilaisten keskuudessa. Kun saimme vuonna 2017 tehtäväksemme yrityksen verkkosivujen uudistamisen, teimme samaan syssyyn jotain leipomoalalla ennen kuulumatonta: valtakunnallisesti toimivan verkkokaupan.

Lue lisää!

Vahvalla tarinalla brändi kirkkaammaksi

Haawe Boutique Apart Hotel

Haawe Boutique Apart Hotel on Rovaniemen keskustassa sijaitseva kiinnostava pieni hotelli, jolla on paljon annettavaa etenkin designin ystäville. Hillitty ja linjakas logo ja taidokkaasti kuvatut, tyylikkäät huoneet eivät kuitenkaan houkutelleet asiakkaita – eivät verkkosivuille eivätkä itse hotelliin. Niinpä Haaweesta otettiin yhteyttä Kioskiin ongelman ratkaisemiseksi.

Lue lisää!

Sosiaalisen median kanavat kuntoon suunnitelmallisella sisällöntuotannolla

Haawe Boutique Apart Hotel

Haaween sosiaalisen median kanavat olivat jämähtäneet paikalleen reippaan alun jälkeen. Lähdimme elävöittämään Haaween somepresenssiä kattavan somesuunnitelman ja aktiivisen sisällöntuotannon avulla.

Lue lisää!

Uusi nimi ja yritysilme rakennusliikkeelle

Juto Rakennus

Vuonna 1994 perustettu Länsi-Lapin Maalauspalvelu oli vuosien myötä laajentanut toimintaansa pintakäsittelystä kokonaisvaltaisten uudis- ja korjausrakennuskohteiden toteuttajaksi. Nimi ei enää kuvannut yrityksen toimintaa, ja ilmekin kaipasi raikastusta.

Lue lisää!

Hakukoneoptimoinnilla Googlen ja asiakkaiden suosioon

Polar Rengas Oy

Kun Polar Renkaan verkkosivujen autohuoltopalvelut löytyivät vasta Googlen hakutulosten 5. sivulta, oli sanomattakin selvää, että ihmiset eivät löytäneet sinne korjaamopalveluita etsiessään. Hakukoneoptimoimalla sivuja nostimme korjaamopuolen näkyyvyyden verkossa täysin uudelle tasolle.

Lue lisää!

Vahva mainonnan konsepti vauhdittaa kasvua

Peltoniemi Kalusteet

Puusepänliike Peltoniemi tuli asiakkaaksemme vuonna 2012, kun yritys tarvitsi keittiöesitteen kuluttajamyyntiin. Aloituspalaverissa selvisi varsinainen haaste: yrityksen vahva osaamien ja yksilöllinen ja laadukas tuote eivät tulleet lainkaan esille sen markkinointimateriaaleissa.

Lue lisää!

Julkisorganisaation viestintämateriaalista visuaalista karkkia

Lapin liitto

Lapin liitto on maakunnan kehittäjä, kaavoittaja ja edunvalvoja, jonka omistavat Lapin 21 kuntaa yhdessä. Se johtaa kansallista ja EU:n rakennerahastoihin liittyvää kehittämisohjelmatyötä. Kehittämisen suuntaviivat määritellään neljän vuoden välien tarkistettavassa maakuntaohjelmassa eli Lappi-sopimuksessa. Uuden sopimuskauden alkaessa organisaatio tarvitsi apuamme sopimuksesta kertovan viestintämateriaalin suunnittelussa. Materiaalissa sovellettiin Lapin liiton Lapland Above Ordinary -ilmettä.

Lue lisää!