Makeat somepalvelut

Oletko eksyä somemaailman sokkeloihin? Ei hätää! Apu on lähellä. Kiskan virtuaalisesta karkkipussista löydät yrityksellesi sopivia somepalveluita sisällöntuotannosta strategioihin, suunnitelmiin ja maksettuun mainontaan. Tutustu maistuvaan valikoimaamme!

Somestrategia ja -suunnitelma – Kun haluat luoda somettamiselle vankan pohjan ja saada lisää karkkia viivan alle

Somestrategian ja suunnitelmallisen sisällöntuotannon avulla somettamisesta saadaan selkeämpää, helpompaa ja mikä parasta – tehokkaampaa. Strategiassa kartoitamme yrityksenne somen nykytilanteen, paljastamme sen ongelmakohdat ja määrittelemme tavoitteet, joita kohti pyrkimällä yrityksenne somen käyttö tukee liiketoimintaanne parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnitelmaan kirjataan sisällöntuotannon raamit, resurssit ja rytmi. Kun tavoitteet ja keinot ovat selkeitä ja toimenpiteet johdonmukaisia, tulosten mittaaminen sujuu vaivatta ja kehityskohteet on helpompi huomata. Syntyy entistä makeampaa sisältöä, joka tuottaa iloa niin yrityksellenne kuin asiakkaillennekin. Parhaimman tuloksen takaamiseksi suosittelemme strategian määrittelyä pitkän tähtäimen somesuunnitelman rinnalle.

 • Liiketoiminnan tavoitteita tukevan somestrategian laatiminen yhdessä asiakkaan kanssa
 • Pitkän tähtäimen somesuunnitelmat vuodeksi eteenpäin
 • Kevyemmät korjausliikkeet, joissa käydään läpi asiakkaan somen kipupisteet ja tehdään tekemisestä maistuvampaa

Sisällöntuotanto – Kun ideat ovat hukassa eikä aikakaan meinaa riittää

Ajan ja ideoiden puute tuo usein somettamiseen kitkerän sivumaun. Siitä pääsee eroon hyödyntämällä Kiskan asiantuntijuutta ja resursseja säännölliseen sisällöntuotantoon. Mikä tahansa valitsemanne kanava onkaan, meiltä saatte avun – ja homma alkaa taas maistua makealta!

 • Sisällöntuotanto yhdessä asiakkaan kanssa
 • Sisällönsuunnittelu ja -tuotanto kokonaan Kiskan toimesta

Maksettu somemainonta – Kun haluat tavoittaa enemmän (oikeita) ihmisiä

Maksettu somemainonta on kätevä tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita edullisesti. Somekampanjoiden yhteydessä voidaan myös testailla erilaisia kohderyhmiä ja oppia, mikä potentiaalisille asiakkaillenne maistuu parhaiten. Pidemmän päälle se tarkoittaa tietenkin lisää karkkia viivan alle.

 • Facebook- ja Instagram-mainonta
 • Laajemmat somekampanjat ja verkkosivujen landing paget eli laskeutumisivut
 • Kohderyhmien ja erilaisten mainosten testaus

Visuaalinen ilme – Kun haluat näyttää makealta somessa

Visuaalisuuden merkitys somekanavissa, etenkin Instagramissa on valtava. Kuvilla ja videoilla luot brändistäsi ja palveluistasi mielikuvia, jotka maistuvat usein paremmin kuin faktat – ei siis ole yhdentekevää, miltä sisältösi näyttää. Kun yhtenäinen ilme jatkuu somekanavista verkkosivuille, luo se mielikuvan luotettavasta ja itsensä hyvin tuntevasta yrityksestä, jolla on homma hallussa. 

 • Kattava somen visuaalinen ohjeistus, jonka avulla koko henkilökunta voi tehdä päivityksiä ilman, että yhtenäinen ilme kärsii. Ohjeistus voi kattaa esimerkiksi Instagram-tarinat ja kuvat.
 • Pohjat esimerkiksi tarjouksille, tapahtumille, tiedotukseen yms. 
 • Hyödyllisten visuaalisuuteen keskittyvien työkalujen ja sovellusten käyttöönotto ja opastus
Ilkka Väyrynen

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Ilkka Väyrynen

Toimitusjohtaja / AD
Puh. 0400 981 596
ilkka@adkioski.com

Ota yhteyttä!